ACCIDENT RUTIER GRAV PE A2 / Victimele sunt în continuare în STARE CRITICĂ

541
ACCIDENT RUTIER GRAV PE A2 / Victimele sunt în continuare în STARE CRITICĂ - accident-1504251399.jpg

Articole de la același autor

În urma accidentului rutier produs pe Autostrada Soarelui în această dimineață, la Urgența Spitalului Clinic Județean de Urgență au ajuns trei victime. Este vorba despre doi copii și o femeie. Unul dintre copii, în vârstă de aproximativ un an, a fost resuscitat, iar medicii intervin în momentul de față chirurgical. O altă minoră, în vârstă de aproximativ șapte ani se află internată în secția Chirurgie Pediatrică, conștientă și colaborantă. Femeia, în vârstă de 38 de ani a fost diagnosticată cu multiple traumatisme și va rămâne internată în secția Chirurgie, sub supraveghere, starea acesteia fiind stabilă. De asemenea, starea celor două victime din incendiul produs aseară, în municipiul Constanța este delicată.

Este vorba despre o fetiță de aproximativ patru ani și un bărbat în vârstă de aproximativ 34 ani. Minora a fost adusă în stare critică, cu arsuri pe 30% din suprafața corpului, inclusiv arsuri ale căilor respiratorii.

În cursul acestei dimineți fetița a fost transferată la spitalul Grigore Alexandrescu din București. Celălalt pacient a fost examinat și în urma investigațiilor de specialitate, medicii au hotărât că nu necesită internare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7135 secunde