Accident rutier în cartierul Tomis III

545
Accident rutier în cartierul Tomis III - carambolrutier-1436294925.jpg

Articole de la același autor

A trecut pe culoarea roșie a semaforului și a provocat un accident rutier în care au fost implicate nu mai puțin de patru autoturisme. 


Protagonistul carambolului care s-a petrecut, ieri, este un bărbat de 63 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel. Șoferul se deplasa pe strada Soveja, dinspre bulevardul Alexandru Lapușneanu. În momentul în care a ajuns la intersecția cu bulevardul Tomis, șoferul a trecut pe roșu și a fost lovit de un autoturism marca Ford, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma impactului, Opel-ul a fost proiectat în două autoturisme care așteptau la semafor, două persoane suferind leziuni. 


La fața locului, s-au deplasat polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare. Polițiștii i-au testat pe șoferi cu aparatul Drager și au stabilit că niciunul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și a rămas pieton.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4471 secunde