Galerie foto. Accident rutier la Eforie Sud. Șoferul-polițist era beat la volan!

946

Articole de la același autor

Imaginea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța este din nou pătată!

Un polițist de la Postul de Poliție Eforie a provocat un accident rutier, ieri dimineață, în localitatea Eforie Sud. Polițistul era băut și a lovit în plin o ambulanță din cadrul Serviciului Județean Constanța, care se afla în misiune. Coliziunea s-a petrecut la intersecția bulevardului Republicii cu strada Mihai Eminescu, din Eforie Sud.

Polițistul se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, însă, spun anchetatorii, nu a acordat prioritate de trecere și a lovit o ambulanță care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și care era condusă regulamentar.

În urma impactului, autosanitara a fost izbită de zidul unei case, iar Volkswagen-ul s-a proptit într-un stâlp. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța, dar și cadrele medicale.

Alcoolemie de peste 1 la mie

Protagonistul accidentului a fost testat de colegii săi cu aparatul Drager și oamenii legii au stabili că acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Etilo-testul a indicat o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițistul a fost escortat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La unitatea medicală, a ajuns și pacienta care era transportată către Mangalia, dar și ambulanțierul. Șoferul autosanitarei a suferit leziuni, însă nu a necesitat internarea.

Cazul a ajuns în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au deschis o anchetă în acest caz. Potrivit oamenilor legii, polițistul a fost pus la dispoziție până la finalizarea cercetărilor. El a rămas fără permis de conducere și va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii spun că polițistul se afla în timpul liber. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3857 secunde