Hoții de animale își fac "de lucru" la Nuntași și Săcele

158
Hoții de animale își fac

Articole de la același autor

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiștii din Mihai Viteazu, au descins la locuințele unor bărbați din localitate, despre care aveau informații că sunt autorii unor furturi.

Potrivit anchetatorilor, în cursul săptămânii trecute, au fost reclamate trei furturi de animale din localitatea Nuntași și una în localitatea Săcele. Oamenii legii au pornit o anchetă și, în urma cercetărilor, s-a stabilit că autorii sunt din localitatea Mihai Viteazu. Oamenii legii au rezolvat patru dosare care au fost înregistrate cu autor necunoscut și au reușit recuperarea prejudiciului.

"În urma activităților efectuate de către polițiști, au fost recuperate de oamenii legii 88 de ovine și șapte bovine, reclamate anterior ca sustrase, animale ce au fost restituite părților vătămate. Prejudiciul de peste 40.000 lei a fost recuperat în totalitate. Polițiștii Secției 5 Rurale Cogealac continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Deputat PSD, trimis în judecată
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Suspecți prinși cu focuri de armă
Pagina a fost generata in 1.4392 secunde