ACCIDENT RUTIER în MAMAIA. Șoferul a FUGIT de la locul accidentului. Este căutat de polițiști

450
ACCIDENT RUTIER în MAMAIA. Șoferul a FUGIT de la locul accidentului. Este căutat de polițiști - accident-1377758911.jpg

Articole de la același autor

Un șofer le-a dat bătăi de cap polițiștilor rutieri constănțeni, în această dimineață, în jurul orei 4.20, după ce a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului. Mario Alexandru Dumitru, de 30 de ani, din Constanța, conducea un Mercedes pe bulevardul Mamaia, dinspre Năvodari către Constanța. Ajungând în zona hotelului Laguna, bărbatul nu a respectat distanța față de mașina din față, moment în care a intrat în coliziune cu un Renault, condus regulamentar de Ion Cotae, de 49 de ani, din Constanța. 




După producerea impactului, șoferul Mercedesului și-a continuat deplasarea nestingherit, acesta abandonând mașina la 500 de metri de producerea accidentului, după care a luat-o la sănătoasa, părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. 


"În prezent, conducătorul auto este căutat, urmând ca la momentul identificării să i se rețină permisul de conducere pe parcursul cercetărilor", precizează George Munteanu, șeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanța. 


Rudele victimei s-au prezentat la sediul Poliției Rutiere, recunoscând faptul că au fost contactate de șofer, care le-a înmânat cheile de la mașina pe care a abandonat-o, precizând totodată și locul în care a părăsit-o. 


În urma impactului, Viorel Radu, de 27 de ani, din Dâmbovița și Ana Florin, de 29 de ani, din Dâmbovița, ambii pasageri în Renault, au fost răniți, însă se află în afara oricărui pericol. 










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6076 secunde