VIDEO / Accident rutier GRAV în COSTINEȘTI. O femeie a MURIT, iar o mamă și copilul ei de șase luni se află în stare CRITICĂ

2200
1
VIDEO / Accident rutier GRAV în COSTINEȘTI. O femeie a MURIT, iar o mamă și copilul ei de șase luni se află în stare CRITICĂ - politia1362912987-1377584358.jpg

Articole de la același autor

Noapte tragică pentru o familie din Iași. Un bărbat neatent a provocat un accident rutier grav, în urma căruia cumnata sa a murit, iar soția și copilul acestora, în vârstă de șase luni, au ajuns în stare gravă la spital. 




Totul s-a petrecut pe DN39. Ion Neculau, de 43 de ani, din Iași, conducea o Skoda pe DN 39, dinspre municipiul Constanța către Mangalia. La un moment dat, la intersecție cu DC 4, șoferul s-a încadrat pentru a face stânga spre Costinești, însă nu a acordat prioritate de trecere, astfel intrând în coliziune cu un Volkswagen, condus din sens opus de Cristina Căliman, de 22 de ani, din Constanța. 






Impactul a fost atât de violent încât pasagera din dreapta față din Skoda, Luminița Manolache, de 40 de ani, din Iași a rămas încarcerată. A fost nevoie de intervenția Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea pentru a scoate trupul femeii dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Din nefericire, însă, după zeci de minute de resuscitare, medicii nu au putut decât să constate decesul femeii. 


În urma accidentului, soția conducătorului auto responsabil de producerea tragediei, Carmen Neculau, de 38 de ani, dar și copilul acestora, de doar șase luni, au ajuns în spital în stare critică. De asemenea, pasagerii din al doilea autoturism, Cristina Căliman, șoferița, Cătălin Căliman, de 30 de ani și copilul acestora, de un an, au fost transportați la spital, însă se află în afara oricărui pericol. 


Comentează știrea

ioan
27 august 2013
despagubiri

www.victimeaccidente.ro Asociatia pentru Sprijinul si Protectia Victimelor Traficului Rutier-Sfantul Ioan (Bucuresti) va acorda in mod gratuit consultanta si reprezentare pentru obtinerea, in cel mai scurt timp, a despagubirilor banesti ce vi se cuvin, conform legii, de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Ne puteti solicita sprijinul la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0749830094. Suntem alaturi de dumneavoastra. Contactati-ne si ne deplasam noi la dv.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.541 secunde