Accident rutier la intersecția străzilor SOVEJA cu PRIMĂVERII

269
Accident rutier la intersecția străzilor SOVEJA cu PRIMĂVERII - accident21410152783-1410337908.jpg

Articole recomandate

În această noapte, în jurul orelor 01.30, un constănțean de 28 de ani, a condus un autoturism, pe strada Primăverii din Constanța, dinspre strada Ion Rațiu.

Ajungând la intersecția tip sens giratoriu cu strada Soveja, din cauza neacordării priorității de trecere, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de alt tânăr, de 20 de ani, tot din Constanța, care circula pe strada Soveja, către bulevardul Mamaia.


A urmat dezastrul: al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, a urcat pe trotuar și a intrat în coliziune cu o motocicletă staționată.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală șoferului și a unui pasager din primul autoturism, precum și a conducătorului auto și a altor doi pasageri din a doua mașină.


La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe pentru a acorda ajutor medical de specialitate victimelor precum și echipaje ale poliției pentru cercetările specifice unor astfel de situații și a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5377 secunde