Morți cumplite pe șoselele din Constanța

416
2

Articole de la același autor

Statistică sumbră la început de toamnă, în Constanța: în prima săptămână a lunii septembrie, în județul nostru, au avut loc 40 de accidente rutiere, în urma cărora au murit cinci persoane, una a fost rănită grav, iar alte 49 au fost rănite ușor. Potrivit reprezentanților Servi-ciului Poliției Rutiere Constanța, "principalele cauze de producere a acestor accidente au fost: tra-versarea neregulamentară a pie-tonilor - 12 accidente, neacordarea priorității celorlalte autoturisme  - nouă accidente, neadaptarea vitezei la condițiile de drum . șase accidente, nerespectarea distanței între autovehicule  și neacordarea de prioritate pietonilor - șase accidente, etc", au precizat repre-zentanții instituției. Cele mai mult accidente s-au produs între orele 14,00 - 17,00 și 21,00 - 24,00. "În referire la mediul de pro-ducere a accidentelor rutiere, apare o ușoară preponderență de producere a acestora în zonele aglomerate. Astfel, în perioada ana-lizată, în municipiul Constanța au avut loc 20 accidente, dintre care nouă accidente au fost înregistrate pe principalele bulevarde, 11 fiind înregistrate pe diferite alte străzi. Restul accidentelor au fost înregistrate astfel: nouă accidente pe drumurile naționale din județ și 11 accidente în localitățile din județ", au completat polițiștii. Cel mai grav accident rutier a avut loc joi, 4 septembrie, într-o zonă extrem de circulată a municipiului Constanța: în zona City Mall, la intersecția arterelor Ale-xandru Lăpușneanu și Soveja. Șoferul unui Seat Leon a suferit un infarct la volan, moment în care a accelerat și a lovit mai mulți pietoni care tocmai traversau strada. Unul a murit pe loc, iar alți patru au fost răniți, în prezent fiind internați în spital. La spital au ajuns și mai mulți martori ai incidentului rutier, care au suferit atacuri de panică. 


Comentează știrea

admirator
9 septembrie 2014
ei dreaci!

a mai murit unul la spital, si sunt vreo 10 accidentati... unii cu traumatisme multiple. Foarte grave. Cine conducea Seat-il ala? a fost ala infarct cum sunt eu popa... Poate dupa accident. Si ce concluzie trageti din faptul ca cele mai mutle accidente au loc in zone aglomerate? Evident, din cauza pietonilor... (Sau a pietoanelor?)

admirator
9 septembrie 2014
poate ca gresesc eu,

si ma inseala noul format electronic al ziarului, dar nu ait scris nimic despre incendiul de la Palazu? Iar aflam despre evenimente din Cta din presa centrala? Voi cu sfaturili la pat, nu? Si cu dezinformarile despre accidente... (Imi aduc aminte de seria de arrticole referitoarea la tinara ucisa de o masina pe trecerea de pietoni in sona Dacia... Ce revolta, ca scandal. Si cu asta de la Shity Park ... nimic. Un ziar de-a dreptul ciudat! V-ati pierdut mult din calitate si obiectivitate. V-a cumparat Mazare?)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6105 secunde