ACCIDENT RUTIER MORTAL la Valu lui Traian

1588
4
ACCIDENT RUTIER MORTAL la Valu lui Traian - accident1318661471-1337927315.jpg

Un bărbat a murit, aseară, după ce a fost lovit de o mașină în apropiere de localitatea Valu lui Traian.
Polițiștii spun că Dan U., de 48 de ani, din Iași, care se afla la volanul unui autoturism marca Nissan, și circula pe DN3, dinspre Constanța spre Valu lui Traian, pe banda unu, ajungând la Km 252, a surprins și a accidentat mortal pe Alexandru Brânză, de 59 de ani, din Valu lui Traian, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

Comentează știrea

Maxine
25 mai 2012
accident auto

cum poate determina politia ca nu s-a asigurat? nissanul era in depasire. si pietonul a gresit, insa mare atentie: acolo este o statie de autobuz! ca sa se ajunga la un fost CAP e singura portiune pe unde se poate traversa. politia romana inepta, ca de obicei, nu a sesizat ca numai in ultimele 3 zile au fost 3 accidente mortale in Valu. si ca de ani de zile se moare acolo la greu...inclusiv pe trecerile de pietoni. martori oculari spun ca avea viteza mare, de altfel nici nu ar fi putut fi altfel din moment ce masina a ajuns in camp la cam min b50 de m de sosea,poate si mai mult.. declaratiile sotiei soferului sunt aiurea si ii incrimineaza, nu ii disculpa. nu au ajuns pe camp ca sa evite un copac, ci in urma impactului cu victima si a vitezei + pierderea controlului volanului. iar un politist de la rutiera spune ca putea sa circule cu 110 la ora pe portiunea aceea, atentie, nu e autostrada e DN si nu Germania(unde nici acolo pe DN-uri nu se circula cu viteza aia!) un alt smecher care vrea sa scape!

Maxine
25 mai 2012
accident

si inca un amanunt, daca tot dati numele victimei, de ce nu dati si numele complet al soferului. sper sa si raspundeti! dreptul la confidentialitate il au si victima si soferul. in alte tari vestice, soferul by default este vinovat, chiar daca pietonul sau biciclistul(care nu si-a respectat banda special amenajata) au traversat sau circulat in spatiu nepermis. in romania victima e vinovata vesnic. chiar daca e pe trecere de pietoni.

Maxine
25 mai 2012
accident

ne vrem europeni doar la salarii, nu si la legislatie, conducere preventiva, implicarea politiei in prevenirea accidentelor! ce sa mai zic! la mai multi morti si multa indiferenta romani!

martor
14 iulie 2014
ACCIDENT RUTIER MORTAL la Valu lui Traian

Maxine posteaza coment fara sa fi fost la fata locului sau sa cunoasca macar topografia zonei accidentului, este probabil o ruda a victimei. Din pacate comenteaza fiind in totala necunostinta de cauza. Ma aflam in prima masina ce se deplasa pe sensul opus celei care l-a surprins pe pieton, accidentul s-a produs sub ochii mei, la Km 252+200, unde nu exista nici un indicator rutier, statie, etc. Este in plin camp, un drum european cu doua benzi pe sens cu limita de viteza de 100Km/h. Amaratul nu avea ce cauta acolo, alerga printre masini ca musca fara cap cu intentia de atraversa, izbindu-se in stanga masinii care se indrepta spre el si care a incercat sa-l evite cu masurile violente impuse de o astfel de situatie, viraj de ocolire, frana de am vazut fum iesind din cauciucuri, sarit peste sant si oprit in camp la distanta relativ mare. Cimpul era impregnat de apa ploii din zilele anterioare. Am vazut impactul, victima nu avea cum sa supravietuiasca impactului cu o masina rezistenta, mare si care parea sa se deplaseze regulamentar. L-a izbit cu stilpul parbrizului partii stangi, punctul cel mai rezistent al unei caroserii. Varza l-a facut. Recunosc, m-am tinut deoparte, nu am vrut sa fiu implicat intr-o ancheta, dar aveam sa aflu discret, mult mai tarziu, ca soferul s-a dovedit nevinovat dupa aproape doi ani de ancheta. M-am bucurat pt el, a tras-o saracul. Mai ales ca se vorbeste ca mortul a plecat fericit pe lumea ailalta, avusese la bord vreo 2.5 la mie alcool in sange. Era manga, ceea ce explica deznodamantul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7778 secunde