Accident spectaculos pe DN2 A

839

Articole de la același autor

Un accident rutier care putea să-i coste viața pe pasagerii unui autoturism s-a petrecut, ieri, la Constanța, în apropiere de Bavaria Motors.

Tudor Moldoveanu, de 57 de ani, din Mihail Kogălniceanu, conducea o autobasculantă Renault pe DN2 A, dinspre Constanța către Ovidiu, pe banda a doua. La un moment dat, ajungând la kilometrul 202, șoferul a virat dreapta fără să se asigure. Astfel, a intrat în coliziune cu o Dacia Logan, condusă de Emanuel Mitu, de 21 de ani, din localitatea Crucea, pe prima bandă, în mod regulamentar. Din cauza impactului deosebit de puternic, șoferul Loganului a rămas captiv în propria-i mașină și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea pentru a fi scos din autoturism. Tânărul a fost transportat inconștient la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde se află în afara oricărui pericol.

Șoferul autobasculantei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. Acestuia i-a fost retras permisul de conducere pe perioada cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5357 secunde