Teribilism sau bucurie? Zeci de elevi din Constanța, amendați pentru că sărbătoreau în trafic începerea Bacului

195
Teribilism  sau bucurie?  Zeci de elevi  din Constanța, amendați pentru că sărbătoreau în trafic începerea Bacului - e-1371245456.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți elevi au fost amendați, ieri, de polițiștii rutieri pentru comportament inadecvat. Tinerii, elevi ai unor licee din Constanța, se manifestau pe strada Termele Romane și pe bulevardul Elisabeta din municipiu pentru că a trecut prima săptămână de la începerea bacalau-reatului. Astfel, aceștia au ieșit cu mașinile pe străzi, dând muzica la maxim, ieșind pe geamuri și țipând. 

Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au oprit și scos din trafic șase autoturisme, conduse de tineri de 18-19 ani. Nu mai puțin de 30 de tineri au fost amendați cu câte 200 de lei.

"Deoarece un astfel de comportament nu este adecvat pentru traficul rutier, toate persoanele din autoturisme au fost legitimate și sancționate conform legii pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru nefolosirea centurii de siguranță", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0319 secunde