ACCIDENT TERIBIL după o cursă ilegală de mașini: Șapte morți, patru răniți în comă | FOTO

772
1
Cel mai grav accident rutier de la începutul anului. Șapte persoane și-au pierdut viața în accidentul petrecut, joi seară, pe DN 22, în dreptul localității tulcene Cataloi, iar opt au fost rănite, patru dintre răniți urmând să fie transportați în următoarele 30 de minute cu două elicoptere la București, scrie Realitatea.net.

În accident au fost implicate trei mașini foarte puternice, două Audi A 6 și un BMW, din primele date reieșind că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive. Potrivit medicilor de la Spitalul Județean Tulcea, unde au fost transportate nouă persoane rănite, în urma accidentului și-au pierdut viața șapte persoane, dintre care șase au fost găsite moarte la locul accidentului, iar a șaptea a murit la spital, având hemoragie internă, cu ruptură de rinichi și ficat și murind în timpul intervenției chirurgicale. "La Spitalul Județean Tulcea au fost aduse nouă persoane rănite, din care patru în comă, între acestea fiind un copil de cinci ani și o femeie cu fractură cervicală C 6 și C7. Aceștia doi din urmă, împreună cu alți doi bărbați ale căror nume nu le știm deocamdată, cu vârste de aproximativ 20-30 de ani, în comă, intubați, din care unul în stare mai gravă, vor fi duși cu elicopterele la spitale din București, respectiv la Bagdasar Arseni și la Spitalul Municipal", a declarat directorul medical al Spitalului Județean Tulcea, dr. Zaharcu Neviser.Potrivit aceleiași surse, în accident a mai fost rănit un copil în vârstă de zece ani, care are traumatism cerebral grav și este tot în comă.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a declarat, joi noapte, că accidentul de la Cataloi, din județul Tulcea, a fost foarte grav și că a ținut legătura cu colegii de la Tulcea. "La solicitarea lor, a Consiliului Județean și a Prefecturii Tulcea deja două elicoptere de la MAI - un elicopter SMURD pentru o persoană și un altul mare, de Poliție, care poate lua trei tărgi, vor fi trimise în următoarele 30 de minute către Tulcea, unde aeroportul a fost deschis special. Patru persoane rănite vor fi aduse la București. Starea lor este foarte gravă. La ora actuală, echipaje medicale de la Spitalul Floreasca din Capitală sunt deja în drum spre unitatea de aviație de unde pleacă elicopterele și în jumătate de oră sper să fie în drum către Tulcea", a spus Arafat. Acesta a spus că, deocamdată, nu poate preciza la ce spitale vor fi aduse victimele, dar că acest lucru îl vor stabili echipajele medicale care le vor evalua starea de sănătate și care îi vor distribui în spitalele unde se va impune, în funcție de rănile pe care le au. Potrivit informațiilor de la fața locului, în accident au fost implicate trei mașini foarte puternice, două Audi A 6 și un BMW, din primele date reieșind că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive. În urma accidentului, una dintre mașini s-a rupt în două, o parte luând foc.Primele informații arată că două din cele trei mașini ar fi făcut întrecere pe o stradă des folosită de amatorii de viteză, în timp ce a treia mașină se îndrepta spre Tulcea, ocupanții acesteia urmând să ia parte la o nuntă.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Tulcea, la fața locului au ajuns trei ambulanțe SMURD, o ambulannță de descarcerare și șase ambulanțe tip B2, precum și două tip C2, nouă victime fiind găsite în viață și acordându-li-se primul ajutor. Prefectul de Tulcea, Simion Eduard, a declarat că, la ora actuală, circulația rutieră în zona accidentului este încă întreruptă.

Comentează știrea

Eu
10 august 2012
Pedeapsa divina

Da in toate trei masinile erau tigani si daca autoritatile Romane nu le vin de hac si stim bine de ce, Dumnezeu se pare ca nu accepta spaga si te pedepseste asa cum stie mai bine... sa le fie tarana usoara!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 August 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Capidava
Vineri, 10 August 2012
Stire din Eveniment : Se drogau pe plaja din Vama Veche
Vineri, 10 August 2012
Stire din Eveniment : ZIUA FĂRĂ ACCIDENTE RUTIERE
Pagina a fost generata in 1.6553 secunde