Accident teribil! O persoană a decedat şi alta a ajuns la spital

225
Accident teribil! O persoană a decedat şi alta a ajuns la spital - img20220513wa0017-1652508144.jpg
O persoană a murit şi alta a fost transportată la spital în urma unui accident care s-a produs pe DN 15B Târgu Neamţ - Moţca, în zona localităţii Timişeşti, scrie Agerpres.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ şi două echipaje cu ambulanţe de la SAJ.



Pompierii, cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconştienţă.



''Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul dintre ele s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Până la sosirea forţelor de intervenţie, unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanţii la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conştient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la CPU Târgu Neamţ'', precizează ISU Neamţ.





sursa foto: ISU Neamt


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3492 secunde