ACCIDENT TRAGIC. Un român a murit, iar altul este grav rănit! O telecabină s-a prăbușit peste ei

5534
2
ACCIDENT TRAGIC. Un român a murit, iar altul este grav rănit! O telecabină s-a prăbușit peste ei - telecabinabrasov51517900-1496492284.jpg

Articole recomandate

Un muncitor român a murit, iar altul este în stare gravă după ce au fost loviți de cabina unui teleferic pentru transportul lemnului, căzută după ce cablul s-a rupt, într-o zonă muntoasă din nordul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană. 


Accidentul a avut loc vineri seară în zona Fusino, la altitudinea de 1.800 de metri, în localitatea Valtellina (Grosio, regiunea italiană Lombardia, nord), situată în apropierea frontierei Italiei cu Elveția, informează postul RAI News, cotidianul La Repubblica și site-ul Today.it.


Cablul unui teleferic industrial, folosit pentru transportul lemnului, s-a rupt, iar o cabină a căzut și a lovit doi muncitori români, care se aflau la sol. Potrivit presei italiene, este vorba de angajații unei companii elvețiene care are un contract pentru exploatarea lemnului forestier în nordul Italiei. 




Comentează știrea

ARABU
4 iunie 2017
Articol foarte bun...

Un roman a murit dupa ce o telecabina a cazut peste el, care telecabina era de fapt un teleferic industrial de transportat lemne ,jurnalistii lu peste . GATA DE AZI V-ATI MAI PIERDUT UN CITITOR. Va doresc un faliment placut din toata inima .

Fost cititor
4 iunie 2017
Jurnalist ZERO

Că nu știți ce scrieti, am înțeles, că nu toți sunt in stare, dar de ce ați pus o fotografie cu o telecabină de turiști din moment ce e vorba de un teleferic pentru lemn ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3533 secunde