Accidente fără număr! Week-end negru pe șoselele constănțene

477
Accidente fără număr! Week-end negru pe șoselele constănțene - accident-1526826614.jpg
Week-end agitat pentru Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, solicitat să intervină în numeroase accidente petrecute pe străzile și șoselele din județul Constanța. În fiecare caz, gravitatea a alternat: de la tamponări ușoare, până la pierdea de vieți omenești. 


Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, ieri dimineață, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autocar oprit la o trecere pentru pietoni, accidentul producându-se pe DN 2A (Constanța - Hârșova), în zona Hanul Morilor, județul Constanța. 


Cele șase persoane aflate în mijlocul de transport în comun nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 


O femeie în vârstă de 48 de ani a fost găsit fără suflare în autoturismul său. Conform SAJ Constanța, femeia ar fi murit în urmă cu două zile. Cauza decesului va fi stabilită, ulterior, de către Medicina Legală. Tragedia a fost descoperită pe strada Viitorului din Valu lui Traian. 


Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost solicitat să intervină, ieri, la intrarea pe Autostrada Soarelui, înspre localitatea Valu lui Traian. Un șofer a schimbat brusc direcția de mers și, dorind să intre pe autostradă, a lovit o altă mașină. 
În urma impactului, au rezultat patru victime, trei adulți și un copil, toți cu leziuni ușoare. 
Un alt accident, de această dată, s-a petrecut în stațiunea Mamaia, în zona "Butoaie". Din fericire, nu au existat victime. 


După două săptămâni de luptă, Ionuț Ombaș, elev al Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, implicat într-un grav accident rutier, s-a stins din viață, ieri dimineață, din pricina rănilor extrem de grave. 


Accidentul s-a produs pe 7 mai, în zona localității Baldovinești din Brăila. Se pare că mama sa a pierdut volanul autoturismului Volskwagen și a intrat în coliziune cu un autocar. Mama sa se află și ea între viață și moarte, starea sa fiind extrem de gravă.


Pagina a fost generata in 0.3057 secunde