Accidente fără număr! Week-end negru pe șoselele constănțene

491
Accidente fără număr! Week-end negru pe șoselele constănțene - accident-1526826614.jpg

Articole de la același autor

Week-end agitat pentru Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, solicitat să intervină în numeroase accidente petrecute pe străzile și șoselele din județul Constanța. În fiecare caz, gravitatea a alternat: de la tamponări ușoare, până la pierdea de vieți omenești. 


Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, ieri dimineață, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autocar oprit la o trecere pentru pietoni, accidentul producându-se pe DN 2A (Constanța - Hârșova), în zona Hanul Morilor, județul Constanța. 


Cele șase persoane aflate în mijlocul de transport în comun nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 


O femeie în vârstă de 48 de ani a fost găsit fără suflare în autoturismul său. Conform SAJ Constanța, femeia ar fi murit în urmă cu două zile. Cauza decesului va fi stabilită, ulterior, de către Medicina Legală. Tragedia a fost descoperită pe strada Viitorului din Valu lui Traian. 


Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost solicitat să intervină, ieri, la intrarea pe Autostrada Soarelui, înspre localitatea Valu lui Traian. Un șofer a schimbat brusc direcția de mers și, dorind să intre pe autostradă, a lovit o altă mașină. 
În urma impactului, au rezultat patru victime, trei adulți și un copil, toți cu leziuni ușoare. 




Un alt accident, de această dată, s-a petrecut în stațiunea Mamaia, în zona "Butoaie". Din fericire, nu au existat victime. 


După două săptămâni de luptă, Ionuț Ombaș, elev al Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, implicat într-un grav accident rutier, s-a stins din viață, ieri dimineață, din pricina rănilor extrem de grave. 


Accidentul s-a produs pe 7 mai, în zona localității Baldovinești din Brăila. Se pare că mama sa a pierdut volanul autoturismului Volskwagen și a intrat în coliziune cu un autocar. Mama sa se află și ea între viață și moarte, starea sa fiind extrem de gravă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4955 secunde