Accidente la indigo, în Constanța. Beți la volan, s-au răsturnat cu mașinile în șanț

523
Accidente la indigo, în Constanța. Beți la volan, s-au răsturnat cu mașinile în șanț - acciedntr-1607762049.jpg

Articole de la același autor

Doi soferi care s-au urcat la volan dupa ce au baut alcool au provocat accidente identice, la doar cinci minute distanta, in judetul Constanta. Ei s-au rasturnat cu masinile si au fost raniti usor.
Astfel, in această dimineață, în jurul orei 03.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DC 9 - dinspre comuna Limanu către sat Hagieni -, fiind vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. 


În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 46 de ani, care se afla singur în autoturism.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Cinci minute mai tarziu, în jurul orei 03.45, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 228,  la ieșire din localitatea Culmea , fiind vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. 


În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 22 de ani, care se afla singur în autoturism.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7577 secunde