Accidente rutiere profitabile, la Constanța. Victima se aruncă în fața mașinii și apoi cere bani șoferului

2098
7
Accidente rutiere profitabile, la Constanța. Victima se aruncă în fața mașinii și apoi cere bani șoferului - fondteatru-1444237660.jpg

Articole de la același autor

Atenție șoferi! Se pare că la Constanța se practică o nouă metodă de a câștiga bani într-un mod cât mai facil. Nu, nu se pune problema de furt sau altă infracțiune de acest gen, deoarece păgubitul scoate bani singur din buzunar. Accidentele provocate în mod intenționat par să prindă contur și pe raza municipiului nostru. O șoferiță din Constanța atrage atenția celorlalți participanți la trafic despre cei care se aruncă în fața mașinii pentru ca ulterior să ceară bani.

"Aseară în jurul orei 20, veneam dinspre Delfinariu și voiam să fac dreapta spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La trecerea de pietoni de la City se aflau trei persoane. Am oprit să treacă, dar au rămas pe loc și am decis să trec eu. Imediat după, un bătrân mai creol, în vârstă de aproximativ 65 de ani, s-a aruncat pe portiera din dreapta spate cu intenția să mă acuze că am dat peste el pentru a-mi cere bani. Am oprit să văd ce are, să îl duc la spital, la poliție, dar acesta m-a lovit puternic la ureche. Lângă noi era un echipaj de la Poliția Rutieră care nu a intervenit așa că m-am dus la secție să depun declarație. Acolo erau și alte persoane cu aceeași problemă. Aveți grijă, sunt din ce în ce mai mulți cei care fac asta pentru bani", a postat pe o pagină de socializare o șoferiță din Constanța.

Polițiștii de la Rutieră au o altă ver-siune pentru cele petrecute, deoarece tânăra a scris în declarație că a frânat brusc pe trecere și nu a menționat niciun moment că bătrânul i-ar fi cerut bani pentru a scăpa basma curată. Până în prezent, victima nu s-a prezentat la secția de poliție pentru a reclama că a fost lovită cu mașina. Mai mult, oamenii legii infirmă că alte persoane ar fi depus plângeri cu privire la acest mod de operare.

"Nu au fost sesizări de genul acesta în care să se reclame că victimele au cerut bani și s-au aruncat intenționat în fața mașinii", a declarat George Munteanu, șeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

Copil spulberat de mașină

În urmă cu câțiva ani în atenția anchetatorilor a ajuns un caz care le-a ridicat oamenilor legii semne de întrebare. Un copil de doi ani și jumătate a murit după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor General Manu cu strada Mihai Viteazul, din Constanța. Rudele au declarat la acea dată că băiețelul a vrut să traverseze strada și când a văzut mașina s-a oprit. Șoferița a făcut stânga în scurt și s-ar fi urcat cu roțile pe bordură și l-a călcat. Bunicul copilului era cel care avea grijă de el, mama acestuia fiind minoră.

De asemenea, un alt copil al familiei a fost implicat într-un accident, acesta fiind la momentul respectiv tot în grija buni-cului. Pentru că micuțul nu a fost grav rănit, oamenii și-au retras plângerea după ce au primit bani. Polițiștii aveau indicii că bunicul stătea de o parte a străzii și când observa o mașină că se apropie își chema nepotul care traversa în fugă fără să se asigure. Copilul era lovit de mașină și apoi rudele le cereau șoferilor bani. Dacă în unul din cazuri aceștia au obținut bani, în cel de-al doilea au plătit pentru asta cu viața copilului. Oamenii legii au pornit o anchetă și l-au acuzat pe Tachin Sali de ucidere din culpă și neglijență, însă în anul 2014 instanța a decis să îl achite, considerând că cele reclamate nu se confirmă. 

Comentează știrea

ei sunt sursa infractionalitatii
8 octombrie 2015
starpiti tiganetul

Bunicul copilului era cel care avea grijă de el, mama acestuia fiind minoră - > pe cat punem pariu ca sunt tigani ????? , un bătrân mai creol, în vârstă de aproximativ 65 de ani, s-a aruncat pe portiera din dreapta -> creol adica tigan !!!!

Fane
8 octombrie 2015
cate un glont

pentru fiecare tuciuriu, asta merita nenorocitii astia. Legea se aplica doar pentru noi, tiganii au legea lor tiganeasca si nicio autoritate nu indrazneste sa-i deranjeze.

Romica
8 octombrie 2015
care victima ?

infractorii astia care se ocupa de inscenari de accidente, fie in trafic, fie imaginare la telefon sa fie urgent ridicati de politie. Au nenorocit multa lume.

andrei_ct
8 octombrie 2015
la biserica greaca,idem

este o trecere de pietoni chiar in fata bisericii,un tigoiner mic s-a aruncat in viteza de dupa colt ,nu este vizibilitate acolo,femeia mergea foarte incet ,din fericire si a oprit rapid .Tiganii cei mari care erau pregatiti sa intervina daca eventual l-ar fi lovit ,de ciuda ca nu le-a iesit i-au dat un picior in usa si un drac mai mic ,la diversiune tragea de portiera pasagerului unde era poseta femeii.asa ca de la tigani,te astepti numai la de-astea.eu eram parcat pe karatzali asteptam copilul sa iasa de la teatru

marian
14 octombrie 2015
d

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

adevar
15 octombrie 2015
adevar

Asta invata copii in scolile romanesti.

adevar
15 octombrie 2015
adevar

Profesoarele romance vin la noi sa cerseasca iar elevi lor lafel cersesc

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Galerie foto. Accident rutier în Constanța
Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident în intersecție la Capitol
Pagina a fost generata in 0.5421 secunde