Din cauza condițiilor meteo

Accidentele s-au ținut lanț pe drumurile constănțene

403
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pe drumurile județului Constanța s-au produs, marți seara, mai multe accidente rutiere, soldate, din fericire, doar cu pagube materiale și răniți ușor.
Gabriel Gheorghiu a condus un autoturism Seat pe DN2A, iar între localitățile Ovidiu și Kogălniceanu, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un Ford, condus regulamentar de Cătălin Ivan. În urma accidentului, cinci persoane, ocupanți ai celor două autoturisme, au ajuns la spital cu răni ușoare, fără ca vreunul dintre ei să necesite internarea.
Un alt accident s-a petrecut pe același segment de drum, protagonist fiind de această dată o șoferiță. Cristina Panduru a condus un autoturism Dacia și, fiindcă a apăsat mult prea tare pe accelerație în condițiile în care șoseaua era acoperită cu zăpadă, a pierdut controlul și s-a ciocnit cu un microbuz, care circula regulamentar din sens opus. Șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale
însă nu a rămas internată în spital.
Într-un alt eveniment, produs tot marți seară, s-a produs pe DN22A, în apropierea localității Saraiu. Un șofer care conducea o autoutilitară a intrat în coliziune cu o remorcă nesemnalizată și neiluminată a unui tractor rămas în pană. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Polițiștii rutieri spun că din cauza carosabilului alunecos, ziua de marți a fost arhiplină la capitolul accidente rutiere ușoare. Zeci de tamponări s-au produs, fără a exista însă victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2108 secunde