Balerina de la Cluj face reproșuri Spitalului Județean Constanța

1275
Chiar și atunci când își fac meseria, iar pacienții sunt salvați deși aveau șanse minime de supraviețuire, medicii sunt răsplătiți cu reproșuri în loc de mulțumiri - aceasta este opinia conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța, exprimată în cadrul conferinței de presă organizată ieri. Dr. Liliana Tuță, directorul medical al unității, a dat exemplul balerinei din Cluj, ajunsă vara trecută la spital în comă, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Costinești. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost internată pe Secția de Terapie Intensivă până a ieșit din comă, a început să respire și putea să fie alimentată pe gură, apoi a fost transferată la o unitate din Cluj. Între timp, fata și-a revenit, dar urmează să mai fie supusă unei intervenții chirurgicale.
"La fiecare două săptămâni primim scrisori de la avocații fetei, în care suntem întrebați de ce nu i-au fost recoltate probe de urină pentru teste toxicologice la internarea în spital. Atunci i-au fost făcute doar teste rapide. La fel, suntem trași la răspundere că noi am fi permis să se scrie în presă că tânără era, probabil, drogată sau beată. Până acum nu am fost dați în judecată, dar nu este exclus", a afirmat directorul medical.
Împrejurările în care balerina a căzut de la balcon se află încă, în atenția polițiștilor din Costinești, ancheta nefiind finalizată. Ea lucra ca animatoare într-un club din stațiune, dar nu-și amintește încă toate detaliile privind modul în care a ajuns în apartamentul respectiv și ce s-a întâmplat până a căzut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3467 secunde