Accidentul lui Șerban Huidu: Care sunt concluziile medicilor legiști

228
Accidentul lui Șerban Huidu: Care sunt concluziile medicilor legiști - serbanhuidufotoverticalnewsro-1334224680.jpg
Medicii legiști au comunicat Parchetului Judecătoriei Brașov concluziile expertizei în cazul realizatorului TV Șerban Huidu, care relevă faptul că acesta era apt să conducă în 16 octombrie 2011 când a produs un accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane, au declarat surse judiciare.

În 18 octombrie 2011, Parchetul Judecătoriei Brașov a început urmărirea penală față de realizatorul TV Șerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

În urma comunicării expertizei medico-legale, procurorii urmează să contacteze părțile pentru a aduce la cunoștință concluziile documentului.

În urma accidentului provocat de Huidu și-au pierdut viața Ioan Garbis, Magda Drăghici și Ștefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Brașov. Duminică, ei se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aștepta un client din străinătate.

Șerban Huidu circula dinspre Capitală spre Brașov, iar la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 de kilometri la oră, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. El se afla în mașină împreună cu soția sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 și 4 ani și cu bona acestora.

Citește mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Tinere ucise de droguri
Pagina a fost generata in 2.0835 secunde