Acțiune cu mascați în centrul Constanței. Un polițist a fost împușcat / GALERIE FOTO

1950
3
Agitație, împușcături și descindere cu mascați. Toate acestea s-au petrecut, în această dimineață, în centrul Constanța, în apropierea Sălii Sporturilor. Doi infractori au fost urmăriți, în timpul acțiunii ei împușcând un polițist. În cele din urmă au fost prinși de forțele speciale, iar în dubița în care se aflau au fost găsite trei bombe, care au fost detonate.

De fapt, a fost un scenariu pus la punct de Poliția Constanța, pentru celebrarea Zilei Naționale a Poliției Române. Spectatorii au fost micuții elevi de la două școli generale și o grădiniță.

Comentează știrea

grig
23 martie 2012
counter strike ieftin

penibil

Erik
23 martie 2012
Actiune cu hoti

Ma intreb de ce nu le-ati aratat copiilor cum stateau colegii vostri la panda sa le tina de 6 hotilor, cum le dadeau ei telefon si le souneau hotilor "in noaptea asta ne odihnim"!!! de ce????

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Război în Poliția Constanța
Joi, 09 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Descindere cu mascați la Brotăcei
Pagina a fost generata in 0.3711 secunde