ACȚIUNE DE AMPLOARE. Sute de șoferi testați cu etilotestul, în Constanța

200
ACȚIUNE DE AMPLOARE. Sute de șoferi testați cu etilotestul, în Constanța - x-rutiera-minivacanta-1692177482.jfif

Articole de la același autor

În perioada 12-15 august, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat în județul Constanța o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație. Acțiunea s-a derulat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, având ca scop depistarea și sancționarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

Astfel, au fost legitimate peste 400 de persoane, au fost verificate aproximativ 300 de vehicule și au fost testați, cu aparatul etilotest, peste 300 de conducători auto. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 21.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, nouă permise de conducere, au fost retrase trei certificate de înmatriculare și au fost constatate patru infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care trei de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și unul de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4799 secunde