Acțiune în comuna Valu lui Traian. Infracțiuni de circulație rutieră, identificate de polițiști

217
Acțiune în comuna Valu lui Traian. Infracțiuni de circulație rutieră, identificate de polițiști - whatsapp-image-20240115-at-13522-1705321863.jpeg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat, duminică, o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

În cadrul controalelor, oamenii legii au legitimat 36 de persoane și au verificat 30 de vehicule și 5 locații publice. Totodată, a fost verificată o persoană față de care instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere. Mai exact, polițiștii au identificat, la data de 14 ianuarie în jurul orei 18.00, un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3874 secunde