Semaforizarea de la intersecția Trocadero, întreruptă pentru cinci zile

572
Semaforizarea de la intersecția Trocadero, întreruptă pentru cinci zile - intersectie-trocadero-1-1690786016.jpeg
Începând de luni, 31 iulie, până vineri, 4 august, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței va fi oprit total pentru înlocuirea întregului ansamblu. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.

Măsura este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Cu alte cuvinte, va fi reconfigurată geometria intesecției și se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. De asemenea, se vor înlocui instalațiile electrice vor fi înlocuite.

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3539 secunde