Care sunt cele mai periculoase intersecții din Constanța

1199
3

Articole de la același autor

Mai multe intersecții din Constanța le creează probleme șoferilor, care sunt obligați să pătrundă și să forțeze mijlocul intersecției pentru a se putea deplasa în direcția în care doresc. Autoritățile locale au declarat, pentru "Cuget Liber", că vor amplasa mai multe sensuri giratorii în zonele cu probleme. 


Șoferii constănțeni sunt nemulțumiți de modul în care se desfășoară traficul în municipiu. Oamenii sunt nemulțumiți de lipsa sensurilor giratorii acolo unde sunt necesare, dar și de prezența altor sensuri care mai mult încurcă decât ajută sau de semafoare amplasate aiurea. 


Tamponările, la ordinea zilei 
Pe rețelele de socializare, constănțenii vorbesc despre una dintre cele mai periculoase intersecții din Con-stanța: Șoseaua Mangaliei cu strada Caraiman. Aici, șoferii sunt extrem de nemulțumiți că trebuie să iasă în intersecție pentru a avea vizibilitate și trebuie să forțeze startul pentru a-și putea continua drumul, fiind extrem de aglomerat. Polițiștii spun că nu sunt probleme din punct de vedere al accidentelor rutiere cu victime, de la începutul anului fiind înregistrate doar cinci cazuri. Însă din punct de vedere al tamponărilor, această intersecție ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește numărul de mașini lovite. Nu există zi în care doi șoferi să nu-și lovească autoturismele, deși intersecția este semnalizată corespunzător. Ce este de făcut? 


"Acolo este o intersecție dirijată, semnalizată, așa se circulă de foarte mult timp. Semafor nu se poate pune acolo, și nici de sens giratoriu nu se poate vorbi. Vom vedea anul viitor, poate vom reuși să facem un mini sens giratoriu, cum este cel de la Billa. Dacă TIR-urile vor continua să treacă prin acea intersecție, nu se poate face nimic, însă dacă se va deschide noul pod de la Agigea, vom interzice trecerea TIR-urilor pe acolo și atunci se poate face un mini sens giratoriu", a precizat, pentru "Cuget Liber", Mugur Voinescu, din cadrul Confort Urban. 


Aviz avem, dar n-avem firmă! 
O altă intersecție cu probleme este, spun polițiștii rutieri, cea dintre strada Ștefăniță Vodă și bulevardul Aurel Vlaicu. Șoferii care vor să iasă de pe stradă în bulevard au mari dificultăți, având în vedere faptul că participanții la trafic de pe Aurel Vlaicu gonesc cu viteză, limita legală fiind de 70 km/h. De aceea, oamenii legii cred că acolo ar trebui amplasat un sens giratoriu. Și avizul Poliției Rutiere există încă de acum câțiva ani! 


"Tot bulevardul Aurel Vlaicu se reface și în cadrul acestui proiect este prevăzut un sens giratoriu și la Ștefăniță Vodă, pe care trebuia să-l facă o firmă care a intrat în insolvență, nu mai lucrează. Până le vom lămuri, până se va face o altă licitație, nu putem decât să așteptăm. Probabil că din primăvară vor începe lucrările la un sens giratoriu în acea zonă", a conchis reprezentantul Confort Urban.


Comentează știrea

Pintea
18 noiembrie 2014
Siguranta rutiera

La intersectia periculoasa Stefanita Voda -Aurel Vlaicu exista si o trecere pentru pietoni.Pana nu se intimpla un accident se aplica sistemul romanesc lasa ca merge si asa . Primaria are servicii si utilaje sa faca acel sens giratoriu-se poate face si provizoriu-nu se doreste.

CRISTIAN
18 noiembrie 2014
Caraiman cu Mangaliei

Aloooo, "Mugur Voinescu, din cadrul Confort Urban"! Oamenii din zona au tot scris, tu nu vrei sa citesti si sa intelegi, BOULE: Semnul STOP aferent Strazii Caraiman, cand vii de la Far catre Oil Terminal, NU SE VEDE! Este OBTURAT DE UN COPAC! De aceea au loc 90 % dintre accidentele din aceasta intersectie, BOULE! Citeste, implica-te, mergi in mortii ma-tii pe teren! Pana cand o sa fie tolerata situatia? Pana cand o sa va umpleti de blestemele noastre? De-ar da Domnul sa te pocneasca o masina si pe tine, cum se intampla aproape zilnic in acea intersectie! Atunci vei simti pe propria piele ce inseamna un astfel de accident! Oamenii din zona de trezesc aproape in fiecare noapte din cauza bubuiturilor! Salvarile si masinile de Politie vin aproape zilnic la fata locului. Asta inseamna stress, sperieturi, nopti albe, pagube materiale, mizerie in zona, suferinte! Este vorba de un simplu copac, BOULEEEE!

Simona
19 noiembrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde