Legătura dintre grăsimea de pe burtă și usturoi

344
Legătura dintre grăsimea de pe burtă și usturoi - usturoi-1416248072.jpg

Articole recomandate

Fără doar și poate, una dintre cele mai întâlnite probleme în rândul femeilor este aceea a grăsimii de pe burtă. Chiar și după mult timp de sport și dietă, grăsimea de pe abdomenul inferior pare că nu vrea să dispară. Dacă și tu te confrunți cu această problemă, s-ar părea că au fi găsit o soluție salvatoare. Potrivit Unica.ro, această soluție este mai accesibilă decât ți-ai fi putut imagina vreodată și nu este altceva decât banalul usturoi.
Totul, din cauză că usturoiul te poate ajuta să înlături senzația de foame? Alicina, o substanță care se găsește în usturoi și care îi oferă acestuia mirosul specific, dar și calitățile miraculoase, suprimă apetitul excesiv. Mai mult decât atât, mirosul puternic al usturoiului se pare că stimulează anumiți centri nervoși din creier, care îi transmit acestuia senzația de sațietate. În plus, odată ajuns în stomac, usturoiul accelerează arderile, așadar consumul acestuia influențează și metabolismul.
Toate aceste calități i-au determinat pe specialiștii israelieni să realizeze o serie de teste legate de proprietățile usturoiului, iar rezultatele au arătat că, atenție, dacă este consumat regulat, usturoiul poate îmbunătăți o serie de funcții ale organismului și poate fi eficient chiar și în lupta cu obezitatea, deoarece taie din pofta exagerată de mâncare și topește depozitele de grăsime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Cu ce înlocuim antibioticele
Pagina a fost generata in 1.4498 secunde