Acțiunea „Blocada” continuă la Năvodari. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta

98
Acțiunea „Blocada” continuă la Năvodari. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta - x-blocada-la-navodari-1695638942.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac, precum și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au acționat, în sistem integrat, duminică, 24 septembrie în cadrul acțiunii „Blocada”. Acțiunea a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea faptelor de comerț ilicit. Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane, au fost verificate 9 persoane față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar și au fost controlate aproximativ 40 de vehicule. De asemenea, au fost testați 17 conducători auto cu apartul etilotest și 2 cu aparatul drugtest. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

În jurul orei 19.40, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un tractor, pe strada Liceului, din comuna Cogealac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. La acțiune au participat și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6231 secunde