FC Farul a pus în vânzare biletele pentru partida cu Sepsi Sf. Gheorghe

212
FC Farul a pus în vânzare biletele pentru partida cu Sepsi Sf. Gheorghe - 1-1695639180.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Farul Constanţa a anunţat, luni, 25 septembrie, că a pus în vânzare biletele pentru partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 11-a Superligii la fotbal, programată sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 21.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul bilete.ro, dar şi din reţeaua de magazine bilete.ro, Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay şi Poşta Română, la următoarele preţuri: 100 de lei - Tribuna 1, 80 de lei - Tribuna 2 şi 40 de lei - peluze.

„Accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 20:00. Copiii cu vârste sub 7 ani au intrarea gratuită însoţiţi de un părinte care şi-a achiziţionat un bilet de intrare la acest meci. Dacă părintele este însoţit de doi copii, acesta trebuie să mai achiziţioneze un bilet”, au precizat reprezentanţii clubului constănţean.

XXX

Victorie în deplasare pentru juniorii U18 ai Farului, care, în etapa a şaptea a Ligii de Tineret, Seria Est, s-au impus, cu scorul de 2-1 (1-1), în deplasare, în faţa celor de la FC Argeş U18.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Luca Băsceanu (min. 8) şi David Păcuraru (min. 60), în timp ce, pentru gazde, a înscris Adelin Mircea (min. 33). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde