FC Farul înfruntă pe Dinamo Bucureşti, în Superligă. „O echipă în mini-criză de puncte!”

373
FC Farul înfruntă pe Dinamo Bucureşti, în Superligă. „O echipă în mini-criză de puncte!” - 1-1695371245.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa va întâlni pe Dinamo Bucureşti, vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Superligii la fotbal.

„Un meci de campionat cu o adversară cu tradiţie importantă, cu o istorie importantă, în care trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la toate obiectivele pe care le avem, să câştigăm cele trei puncte. Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil, întâlnim campioana României. E o echipă care se află oarecum într-o mini-criză de puncte, e un start un pic anevoios pentru ei, dar au mers pe două fronturi şi nu e uşor să faci rezultate şi în Europa şi în campionat. Prin prisma faptului că au pierdut ultimele două meciuri, există o presiune mai mare pentru ei, dar şi pentru noi bineînţeles”, a declarat, la rândul său, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.71 secunde