Acțiunea "BLOCADA" la frontierele României

63
Acțiunea

Articole de la același autor

Zilele acestea, având în vedere că românii care au petrecut sărbătorile de iarnă peste graniță se vor întoarce acasă, iar cei care lucrează în afara frontierelor țării se vor întoarce la locurile de muncă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anunțat, desfășurarea acțiunii "Blocada". 


"Acțiunea se desfășoară în zona frontierelor de vest, sud și est, cu participarea polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție ale județelor de la graniță, ale județelor limitrofe acestora, precum și de la secțiile regionale de poliție transporturi. Obiectivul principal al acestei acțiuni este combaterea și prevenirea infracțiunilor, dar și asigurarea unei fluențe corespunzătoare a traficului rutier pe segmentele de drumuri care converg spre ieșirile din țară. Pentru evitarea unor blocaje în punctele de graniță, Poliția de Frontieră a asigurat artere de control suplimentare în principalele puncte de trecere a frontierei și recomandă șoferilor să utilizeze și alte puncte de ieșire din țară, nu doar pe cele foarte cunoscute, unde se pot produce aglomerări. 


De exemplu, pentru granița cu Ungaria, pe lângă punctul de trecere a frontierei Nădlac, se poate opta pentru punctele de trecere a frontierei Turnu și Vărșand", a precizat reprezentantul MAI.


De menționat că în perioada sărbătorilor de iarnă, peste 850.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră. În aceste zile, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării produse în valoare de peste 533.000 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Încercau să iasă ilegal din România
Pagina a fost generata in 0.394 secunde