Acțiuni ale polițiștilor constănțeni și sancțiuni aplicate pe teren

168
Acțiuni ale polițiștilor constănțeni și sancțiuni aplicate pe teren - 62214897-1707901483.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe teren pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.

În urma verificărilor, desfășurate marți, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

O acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise a fost desfășurată, de asemenea, de către polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei. Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

Tot la data de 13 februarie, mai mulți polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere, în grădinițele din municipiul Constanța. De asemenea, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și a violenței în școli, la Școala Gimnazială Jean Bart și Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța.

Pentru creșterea gradului de siguranță în școli au acționat polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac. Aceștia au desfășurat activități de prevenire a violenței și a consumului de substanțe interzise, la Liceul Tehnologic Cogealac. Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre siguranța rutieră, absenteismul și abandonul școlar.

Și pentru prevenirea bullying-ului în școli s-a acționat prin astfel de activități organizate. Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au derulat acțiuni de prevenire a bullying-ului în școlile aflate în raza de competență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0942 secunde