Acțiuni de amploare ale polițiștilor constănțeni

153
Acțiuni de amploare ale polițiștilor constănțeni - politia-1366123213.jpg
În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Constanța polițiștii au organizat și executat mai multe acțiuni ce au vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor de furt, comerț ilicit și asigurarea unui climat de siguranță în zona unităților de învățământ. 

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 2, au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor de componente auto, a celor din rețelele de energie electrică, rețele de irigații și de telefonie fixă, pe raza de competență, acționând în zonele Tomis III, Cireșica, cartier Palazu Mare și complex Boreal. Cu această ocazie au fost legitimate 12 persoane, dintre care 3 sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.200 de lei.

Polițiștii Secției 3, în colaborare cu lucrători din cadrul I.J.J Constanța, au organizat și executat o acțiune, pe linia combaterii comerțului stradal neautorizat, ocazie cu care au acționat în zonele Gară CFR, Capitol, piața Griviței și Icil. Cu această ocazie au fost legitimate 10 persoane legitimate, 3 dintre acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1300 de lei.

Polițiștii Secției 5 au organizat și efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar. În cadrul acțiunii au fost verificate 8 unități de învățământ, dintre care 3 școli gimnaziale și 5 licee, au fost legitimate 12 persoane, verificați 2 agenți de pază din cadrul unităților de învățământ, fiind aplicată și o sancțiune contravențională.

Polițiștii constănțeni vor continua să organizeze și să execute astfel de acțiuni, acestea având un caracter pro-activ în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță în rândul cetățenilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : RAZIE de AMPLOARE LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.2197 secunde