Acțiuni de voluntariat ale jandarmilor constănțeni

113
Acțiuni de voluntariat ale jandarmilor constănțeni - actiunidevol-1400232848.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni s-au alăturat și anul acesta voluntarilor prin acțiuni menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV), eveniment ce aduce împreună în fiecare primăvară organizații, instituții și companii care vor să celebreze public spiritul voluntariatului.
Astfel, joi, 15 mai, militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ) au dat curs invitației de a participa alături de Asociația Civicum Voluntaris și partenerii acesteia la activitatea numită "Ai carte, ai parte!". Această activitate, care se încadrează voluntariatului corporatist, a constat în donarea de cărți, din biblioteca proprie, pentru copii cu vârste cuprinse între 3 - 15 ani. 
Cărțile strânse au fost donate mai departe bibliotecii grădiniței și școlii gimnaziale din comuna Mircea Vodă, județul Constanța, pentru completarea fondului de carte cu lucrări ale clasicilor români și ai literaturii universale, pentru copii și adolescenți. 
De asemenea, astăzi, 16 mai, începând cu ora 12.00, jandarmi din cadrul IJJ Constanța participă alături de pompieri și alți donatori la acțiunea inițiată de Asociația Sprijin pentru Cetățeni în Campania de donare de sânge desfășurată sub sloganul "Sângele Salvează Zâmbete". Scopul campaniei constă atât în ajutarea spitalului și a pacienților ce au nevoie de transfuzii, cât și a copiilor din centrele de plasament pentru care se vor achiziționa jucării și fructe pe baza tichetelor primite în urma procesului de colectare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Prins cu… cablul în sac
Pagina a fost generata in 1.8774 secunde