Activități preventive desfășurate de polițiști

164
Activități preventive desfășurate de polițiști - ddd-1579860751.jpg

Articole de la același autor

La data de 23 ianuarie a.c, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat seria activităților preventive la Școala Gimnazială Nr. 6 Nicolae Titulescu și Școala primară Colibri din municipiul Constanța.

În cadrul proiectului ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI, cei mici au fost informați cu privire la deplasarea în siguranță spre unitatea de învățământ și domiciliu, prin vizionarea unui film educativ specific vârstei lor. Materialele preventive pot fi vizualizate și pe pagina de internet www.scoalatedi.ro - pagină dedicată celor mici, dar și părinților și cadrelor didactice.

Polițiștii constănțeni îi sfătuiesc pe copii:

- Nu răspundeți mesajelor primite de la necunoscuți pe rețelele de socializare! Informați-vă părinții sau profesorii despre orice mesaj supărător!

- Nu acceptați cadouri de la persoanele necunoscute!

- Nu intrați în conflict cu colegii sau prietenii, comunicarea este cea mai bună metodă în rezolvarea oricărui conflict!

- Nu vă abateți de la drumul stabilit cu părinții spre școală/casă și nu vă urcați în mașina unui necunoscut, indiferent de motivul invocat!

- Nu deschideți ușa unor persoane străine, când sunteți singuri acasă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4756 secunde