Polițiștii de frontieră tulceni au confiscat peste 570 kg de pește

239
Polițiștii de frontieră tulceni au confiscat peste 570 kg de pește - 1-1579855507.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au descoperit doi cetățeni români care descărcau dintr-o ambarcațiune, peste 570 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 23.01.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în urma unei sesizări din partea reprezentanților A.R.B.D.D., au efectuat un control în zona unui centru de primă vânzare din localitate, unde două persoane descărcau pește dintr-o ambarcațiune, la mal.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români C.G. și S.N., în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea.

Totodată, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 577 kilograme de pește, speciile crap și caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documentele legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3057 secunde