Activități preventive în tabere de la Eforie și 2 Mai

115
Activități preventive în tabere de la Eforie și 2 Mai - actiunedeprevenire11342777854-1565250097.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți ai Centrului de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au desfășurat miercuri, 7 august, activități informativ - preventive printre elevii care se află în vacanță la centrele de agrement din Eforie Sud și 2 Mai.


În acest context, polițiștii au discutat cu elevii despre formele de manifestare a comportamentelor delincvente în rândul minorilor, dar și despre implicațiile legale, sociale și de sănătate asociate consumului de tutun, alcool și droguri. 


Scopul acestor activități este creșterea nivelul de informare, educare și conștientizare a tinerilor cu privire la combaterea delincvenței juvenile, victimizării minorilor și a disparițiilor acestora, dar și prevenirea manifestărilor violente în rândul minorilor asociate consumului de alcool sau substanțe interzise.


Activitățile fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și a Proiectului "Vacanță în siguranță - fără droguri!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7922 secunde