Teatrul Elisabeta din București, relaxarea potrivită pentru vacanța ta pe litoral

198
Teatrul Elisabeta din București, relaxarea potrivită pentru vacanța ta pe litoral - teatruljupiter2-1565250259.jpg

Articole recomandate

Vacanța de vară este perioada cea mai distractivă din an. De aceea relaxarea și voia bună sunt cele mai vizate. Pentru a avea activități de neuitat la malul mării, Teatrul Elisabeta din București este la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter. 

"Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!", una din comediile de succes de la Teatrul Elisabeta, te așteaptă pentru o porție zdravănă de râs pentru ultima dată în acest sezon estival pe litoral, vineri, 9 august! 

Pentru spectatori sunt pregătite momente de neuitat care le vor condimenta sejurul cu râsete și bună dispoziție. 
Comedia "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!" revine pentru ultima dată pe litoral vineri, 9 august, ora 20:30 cu actorii Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Maria Buză, Monica Davidescu, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu. Soția lui Robert este pe cale să plece pentru un weekend întreg, așa că el își invită amanta în casa lor. Problemele încep să apară când soția nu mai pleacă, dar amanta… vine! Identitățile se schimbă, problemele amoroase se înmulțesc și totul se dă peste cap! Iar spectatorii vor avea parte de o porție sănătoasă de râs. 

Teatrul Elisabeta din București a pregătit mai multe surprize pentru publicul său, printre care și o vacanță la munte! 

Răcorește-te în vacanța de la mare cu comedii spumoase, iar Eden Grand Resort te trimite la Predeal! 
Si ultimul spectacol din acest sezon estival va fi însoțit de o tombolă cu un premiu răcoros, o minivacanță la munte. Vino să vezi "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!" și pregătește-ți hainele groase pentru zilele pe care le vei petrece la Predeal. 
La finalul spectacolului, cei prezenți sunt invitați să participe la sesiunea de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți. Copiii sub cinci ani au accesul gratuit fără acordare de loc, iar copiii între 5-10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului! Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter. 
Biletele sunt disponibile atât la casieria Teatrului Elisabeta de la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter, de marți până vineri inclusiv, între 11:00-20:00, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9445 secunde