Acuzat că a luat fonduri europene printr-un certificat fals

473
1
Acuzat că a luat fonduri europene printr-un certificat fals - acuzat-1510158882.jpg

Articole de la același autor

Administratorul unei firme din Constanța a fost trimis în judecată pentru declarații false care au avut ca scop obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Procurorii spun că, la sfârșitul lunii noiembrie 2011, Mihăiță Minea, administratorul SC Oestra Farm SRL, a anexat un certificat de atestare fals, la cererea de finanțare a unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile.

"În cuprinsul acestui document se menționa că SC Osetra Farm SRL nu avea, la momentul respectiv, obligații de plată către bugetul de stat, aspect nereal, cunoscut de inculpat. Ca urmare a acestei conduite infracționale, inculpații au obținut, pe nedrept, fonduri nerambursabile, în valoare de 2.362.572,35 lei, sumă cu care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal", susține Direcția Națională Anticorupție, în cadrul unui comunicat.

În cauză s-a dispus măsura asigurătorie a sechestrului asupra mai multor bunuri imobile ce aparțin inculpatei SC Osera Farm SRL. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța cu propunere de a se menține măsura asigurătorie dispusă în cauză. 

Comentează știrea

Arabu
9 noiembrie 2017
Vrajeala

Administratorul sa stea linistit și Teodosie a luat fonduri europene tot prin falsuri și este liber, în România de azi , dacă furi cât mai mult ești vedeta, justiție = vax !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4374 secunde