Sevil Shhaideh: "Încă suntem în pericol de a pierde bani europeni"

330
3
Sevil Shhaideh:

Articole de la același autor

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, vineri, că România se află încă în pericol de a pierde bani europeni. 


"Ne-am propus, împreună cu Ministerul Agriculturii, care coordonează APIA și PNDL, să ajungem la 31 decembrie 2017 să aducem în țară 5,2 miliarde de euro. Față de zero cât a fost anul trecut, 5,2 miliarde e o sumă importantă, dar față de cât ar fi trebuit să avem noi astăzi aduși în România, încă suntem în pericol de a pierde bani europeni", a declarat Sevil Shhaideh. 


Vicepremierul a precizat că, din prima zi în care a venit la guvernare, a pornit toate motoarele, a deschis toate liniile de finanțare și, în momentul de față, sunt în dezbatere toate ghidurile de pe Programul Operațional Regional. 


"Față de un an în care nu s-a întâmplat nimic, în trei luni, că lumea uită că noi suntem la guvernare de trei luni, am reușit să deblocăm și să deschidem toate liniile de finanțare. Ne-am asumat că, la 1 iulie, toate autoritățile de management vor fi desemnate și începem să aducem banii europeni în țară", a completat Shhaideh.


Comentează știrea

UN CIOBAN
23 aprilie 2017
BELIREA PE FATA

BRE, TURCOIACO!!!!! CUM ADICA LUMEA UITA CA SUNTETI LA GUVERNARE DE 3 LUNI??? ADICA SUNTEM UN POPOR CARE NU STIE SA NUMERE, CARE ARE MINTEA SCURTA?? PAI CUM SA UITAM,CACI SUNTETI SINGURUL GUVERN DIN ISTORIA ROMANIEI CARE SI-A INCEPUT GUVERNAREA CU MANIFESTARI URIASE DE NEMULTUMIRE. SUNTETI GUVERNUL CARE A REUSIT PERFORMANTA DE CARTEA RECORDURILOR ,CARE A PROVOCAT IN 3 LUNI CATE UN SCANDAL SAPTAMANAL, CARE NU GUVERNEAZA,CI PROMITE COVRIGI CU SUSAN SI LOKUM DE PROASTA CALITATE. 70% DINTRE ROMANI ASTEAPTA CU NERABDARE SA VA CADA GUVERNUL DE DOUA LIRE TURCESTI. CHESTIA CU ,NU NOI SUNTEM DE VINA,CI CEI CARE AU FOST INAINTEA NOASTRA, ESTE RASPUNSUL IMBECIL AL COPIILOR DE GRADINITA. SUNTETI UN GUVERN INCAPABIL CONDUS DE UN PRASEDINTE DE PARTID GEN MATROANA DE BORDEL SI CHIAR DACA IN PSD SE MAI GASESC SI OAMENI CAPABILI,II TINETI LA SECRET SA NU VA DERANJEZE JOCURILE IMPUTITE, ALE VOASTRE SI ALE LUI NENEA CUCHI(TARICEANU). LASA-I DRACU' DE BANI EUROPENI SI PUNETI MANA SI FACETI CEVA CU CE AVEM. BANII EUROPENI SUNT IN CONTURILE A 50% DINTRE POLITICIENI. BRE, SHHAIDEH, SPER CA DUPA O ASTFEL DE DECLARATIE TE VEI DUCE LA MOSCHEIE SA-I CERI IERTARE LUI ALLAH ..........

sever
23 aprilie 2017
FARA IMAGINATIE

am mai auzit chestia cu "nu ati inteles" când unul de-al vostru explica ca cei 500.000 de manifestanti nu au inteles textul cu ordonanta 13.......asa suntem noi ,mai prosti,cand nu intelegem, când uitam.......

Lauda-ma gura
23 aprilie 2017
Boala pesedista

Cu toate ca sunt un antipesedist inrait,chiar o simpatizam pe tataroaica Sevil, la un moment dat.Am crezut ca este mai deosebita fata de oltenii galagiosi din PSD. M-am inselat.De unde se vede ca laudorosenia si trancaneala(trancanita) sunt boli pesediste.Cred ca boala asta se trasmite prin clanta usilor din PSD.Daca ai deschis o usa in PSD,gata,te-ai imbolnavit de trancanita.Comunistii se laudau asa.Pana si gaina "se lauda" la sfarsitul zilei de munca dupa ce a facut un ou.Bolsevicii din PSD cotcodacesc fara rost.Cred ca pesedeii astia dorm toti in acelasi pat sau au baut apa din acelasi pahar.Laudarosenia este o boala contagioasa.Se lauda singuri.Fagadau se lauda cu ce are el de gand sa faca peste doi-trei ani.Dragnea se lauda cu salariile noastre din anul 2022-2030.Servil se lauda cu ce va incasa ea maine de la UE si ne spune cat de prosti au fost alti guvernanti .Tipic bolsevic.Numai la ei auzeam de reactionarii guvernelor burchezo-mosieresti.Te apuca greata.Hai sictir Servil ! Nu te ridici mai sus de genunchiul lui Nicusor Constantinescu,invatatorul tau.SERVIL ai fost,SERVIL ai ramas.Pacat de tatarii tai care sunt mandri si nu stau cu capul plecat ca tine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3829 secunde