Acuzat de un "tun" de 800.000 de lei, lăsat de judecători să plece din Constanța

436
Ion Ivănescu, fost Ciolan, din Constanța, judecat într-un dosar, alături de alte persoane, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals are permisiunea judecătorilor să părăsească orașul Constanța, după ce Tribunalul Constanța i-a înlocuit măsura obligării de a nu părăsi localitatea cu aceea de a nu părăsi țara.
Ion Ivănescu, fost Ciolan, Mihai Narcis Negoiță, Remus Cornel Buștiuc, Chiosea Stelică, Denis Mutalîp și Mihai-Matanie Ciprian au fost trimiși în judecată pentru că au dat un tun bancar în valoare de 800.000 de lei.
Potrivit rechizitoriului, în perioada ianuarie 2006 - 2008, Ciolan ar fi racolat mai multe persoane fără ocupație din orașul Mangalia și localitățile din jur, pe care le-a convins să încheie contracte de creditare la anumite bănci, în baza unor documente false. Ciolan le-a "fabricat" contracte de muncă folosind o ștampilă ce o imita pe cea a ITM-ului, adeverințe de venit și, cu complicitatea unor angajați ai băncilor, a reușit să obțină aproape 800.000 de lei din mai multe unități bancare.
Negoiță era cel care completa actele cu date nereale, juca rolul unui patron de firme care nu existau în realitate la care complicii săi erau angajați și, de asemenea, ținea legătura și îi coordona pe ceilalți membri ai grupării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6592 secunde