Acuzații grave: un bărbat spune că a fost bătut de cinci polițiști

2295
1
Acuzații grave: un bărbat spune că a fost bătut de cinci polițiști - politiatransporturisediu3-1408013217.jpg

Articole de la același autor

O anchetă a fost demarată la Poliția Transporturi Constanța, după ce un tânăr de 29 de ani a susținut că a fost bătut de oamenii legii.
Incidentul s-a petrecut azi noapte, în dreptul unui bar de pe strada Sublocotenent Furtună Cosmin, din cartierul constănțean Poarta 6. Acuzatorul, George Bulgaru, susține că se afla într-un bar când și-au făcut apariția oamenii legii, în civil. Prima dată ar fi fost lovit de polițiști în stradă, în prezența amicilor săi, iar ulterior la sediul Poliției Transporturi Constanța. "M-am jucat la aparate și apoi am ieșit afară, când au apărut polițiștii. M-au înconjurat și mi-au cerut actele. După aceea, mi-au spus să intru în mașină, să mergem la secție ca să mă verifice. În secție m-au bătut", a povestit George Bulgaru, adăugând că oamenii legii nu ar fi ținut cont nici de faptul că avea cătușele puse în momentul în care a fost lovit. 
Pe de altă parte, reprezentanții Poliției Constanța ne-au prezentat o altă variantă asupra evenimentului. "Secția Regională de Poliție Transporturi a organizat, în seara respectivă, o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor în zonă, în contextul în care în ultima perioadă au fost înregistrate furturi din vagoanele de mărfuri. Au fost verificate localurile din zonă și legitimate mai multe persoane. Una dintre persoane a refuzat să se legitimeze și a devenit violentă, fiind solicitat sprijin din partea unui echipaj de la Secția 5 Poliție. Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi, unde a fost sancționat cu 500 de lei pentru refuz de legitimare", ne-au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Comentează știrea

tache
14 august 2014
foarte bine

Daa mah sigur, tu stateai cuminte si politia te-a batut degeaba ca aia n-aveau ce face la ora aia! Foarte bine i-ati facut, rupeti-le oasele poate asa invata de frica si se duc draq LA MUNCA nu sa fure de la altii. Sunt tari unde cand apare politia se pi#£ toti pe ei la propriu. Mai intrati in ei ca sunt prea multi si prea insistenti !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6412 secunde