Evadare la CONSTANȚA! Cum a fugit un puști de 19 ani din sediul Poliției, chiar de sub ochii polițiștilor!

335
Evadare la CONSTANȚA! Cum a fugit un puști de 19 ani din sediul Poliției, chiar de sub ochii polițiștilor! - 8augustfurtmiieurocuzavoda-1407488031.jpg

Articole de la același autor

Situație neobișnuită într-un post de poliție din județul Constanța: un puști de 19 ani, acuzat de furt, a reușit să-și scoată cătușele și a fugit din sediul unității de poliție! Individul, identificat ca fiind Marian Mahu, era acuzat că a spart casa unei vecine, de unde a furat 6.000 de euro. 


Potrivit anchetatorilor, fapta a fost comisă în noaptea de 25 spre 26 iulie, în jurul orei 2,00. Tânărul petrecea împreună cu amicii într-un bar din comună, când i-a venit ideea să dea spargerea. Așa că a mers la locuința unei femei, despre care știa că locuiește singură și că, de curând, vânduse un apartament, iar în noaptea respectivă nu era acasă. 


Hoțul i-a răvășit casa și i-a găsit 6.000 de euro, pe care-i avea într-un plic, într-un dulap. Pe lângă acești bani, hoțul a furat și un ceas de damă și un telefon mobil marca Nokia. 


După ce a furat banii, hoțul s-a întors în bar, unde a petrecut până dimineață. În jurul orei 7,30, Marian Mahu a mers la locuința unui prieten, iar împreună cu acesta a mers în Medgidia, unde a schimbat o parte din banii furați, la un exchange valutar. Cea mai mare parte a banilor a lăsat-o în grija concubinei amicului, iar cu o parte a plecat la distracții. 


Ulterior, suspectul și-a cumpărat haine de aproximativ 1.300 de lei, după care, împreună cu doi prieteni, a plecat la Aqua Magic. Aici a fost găsit de polițiștii din Cuza Vodă. Atât suspectul, cât și amicii lui au fost duși la sediul Postului de Poliție Cuza Vodă.

"Având în vedere că inculpatul recunoscuse săvârșirea faptei, că în cauză se întrevedea posibilitatea reală de a dispune măsuri preventive și ținând cont de trecutul infracțional al inculpatului, organele de poliție au procedat la încătușarea inculpatului Marian Mahu, care a fost lăsat pe holul imobilului în care funcționează postul de poliție, până se proceda la audierea celor doi martori. Inculpatul a găsit o sârmă din cupru, cu care a reușit să-și desfacă cătușele, iar apoi a fugit din postul de poliție", se precizează în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


Suspectul a fost săltat de acasă, după trei zile, în baza unui mandat de aducere. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ieri procurorii au dispus trimiterea lui în judecată pentru furt calificat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5779 secunde