Administrator reținut pentru că a oferit șpagă șefului de post de la Deleni

533
Un administrator din Medgidia a fost reținut, vineri seară, după ce a încercat să-l mituiască pe șeful de post de la Deleni, agentul șef Ovidiu Vasile Velican.
Potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DGA), la data de 25 octombrie, agentul șef Velican a efectuat un control la un punct de colectare a fierului vechi aparținând SC MANOLE GENA 2001 IMPEX SRL, administrată de M.V. Ca urmare a deficiențelor constatate, la data de 27 octombrie, la sediul postului de poliție s-a prezentat persoana responsabilă de respectivul punct de lucru și, în loc de autorizația de funcționare, i-a oferit polițistului o sticlă de whisky. Numai că omul legii a refuzat și, în aceeași zi, administratorul s-a prezentat și el la Poliție și i-a dat de înțeles șefului de poliție că dorește "să fie bine pentru toată lumea" arătându-i acestuia un teanc cu mai multe bancnote de 5 lei.
Polițistul a făcut denunțul la DGA astfel că, în cursul zilei de vineri, a avut loc flagrantul. Administratorul firmei a fost prins în timp ce oferea polițistului suma de 500 de lei. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Stire din Eveniment : Trei oameni uciși de un șofer beat criță
Pagina a fost generata in 2.5688 secunde