Directoarea de la Crucea Roșie Constanța a fost soacră mică (galerie foto)

3215
Directoarea de la Crucea Roșie Constanța a fost soacră mică (galerie foto) - 79bff4016f0a127b2da3aba789e13d7d.jpg
Directoarea Crucii Roșii Constanța, psihologul Carmen Lungu, a fost, în week-end-ul care a trecut, soacră mică. Fiica ei, Loredana, de 24 de ani, s-a căsătorit cu Lucian, de 26 de ani. Eveni-mentul a avut loc la restaurantul hotelului Iaki, din stațiunea Mamaia. Invitații au dansat până-n zori și s-au distrat de minune, chiar dacă manelele au lipsit cu desăvârșire din "peisaj".
Frații Buzoieni au știut cum să încingă atmosfera și să treacă de la un ritm la altul, fără ca petrecăreții să se plictisească vreo clipă.
Carmen Lungu a declarat, pentru "Cuget Liber": "Ca orice mamă, îmi doresc să fie fericiți, să se iubească și să apuce, ca și mine, cel puțin 25 de ani de căsnicie!"

Loredana și Lucian și-au creat singuri invitațiile și mărturiile
Dar cum s-au cunoscut Loredana și Lucian? Foarte simplu: prin intermediul unui prieten comun. Loredana a fost impresionată de faptul că Lucian, spre deosebire de marea majoritate a tinerilor din ziua de azi, face voluntariat (la Centras), iar fata, știind munca de ani de zile a mamei ei, cât de grea, dar și plăcută este activitatea de la Crucea Roșie, a intuit că are de-a face cu un om deosebit. În timp, și-au descoperit pasiuni comune, amândoi excelând la capitolul creativitate, iar iubirea s-a înfiripat fără să-și dea seama prea bine ce se întâmplă cu ei.
De altfel, mărturiile, invitațiile și alte mici surprize pentru meseni au fost "opera" celor doi tineri, care au vrut să creeze ceva deosebit și unic pentru nunta lor.

Cununia civilă, oficiată de primărița Mariana Gâju
Sâmbătă, la prânz, la Primăria din Cumpăna, a avut loc cununia civilă, însuși primarul localității, Mariana Gâju, fiind cea care a oficiat căsătoria celor doi tineri și care le-a urat mirilor "Casă de piatră"!

Porumbei eliberați de mire și mireasă
După ce s-au văzut cu certificatul de căsătorie în buzunar, cei doi tineri și alaiul de nuntași au luat drumul bisericii. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Nicolae, din zona Peninsulară, unde, tinerii, secondați de părinții lor spirituali, profesorul universitar Carmen Ungureanu și comandantul de navă Dorin Ungureanu, și-au oficiat legămintele și în fața lui Dumnezeu. La ieșirea din biserică, doi porumbei albi au fost eliberați de mire și mireasă, ceea ce semnifică faptul că cei doi tineri sunt pregătiți pentru viața împreună.

Baritonul George Palcu, surpriza serii
La local, surprizele s-au ținut lanț. Soacra mică le-a "oferit" un dans de societate mirilor, interpretat de doi copii deosebit de talentați, campioni naționali în materie. La rândul ei, soacra mică a fost "surprinsă" de prietenii ei de la "Crucea Roșie" cu o reprezentație de zile mari a baritonului George Palcu, prezent pentru o scurtă perioadă de timp în România, care a cântat două romanțe.

Mireasa, furată de "mascați"
Un alt moment care a făcut "deliciul" serii a fost furatul miresei. Aceasta a fost luată pe sus de doi "mascați", cu pelerine negre, și nu a fost adusă înapoi decât după ce mirele a plătit gras pentru aleasa inimii.
Loredana și Lucian se află, în prezent, în… săptămâna de miere, în Tunisia, biletele reprezentând un alt cadou de nuntă al socrilor mici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1346 secunde