Adolescent plecat la pescuit, dat dispărut; este căutat de poliţişti şi pompieri

2860
Adolescent plecat la pescuit, dat dispărut; este căutat de poliţişti şi pompieri - 20nov2023d146803-1700471560.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, plecat la pescuit, duminică, pe malul râului Târnava, în zona barajului de acumulare Zetea, şi care nu a mai revenit la domiciliu, este căutat de poliţişti şi pompieri, iar toţi cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe autorităţile.



"La data de 19 noiembrie 2023, în jurul orei 19:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizaţi cu privire la faptul că minorul ABRAN BALINT, de 16 ani, din localitatea Izvoare a plecat voluntar, în cursul aceleiaşi zile, la pescuit pe malul râului Târnava, sub barajul de acumulare Zetea şi nu a mai revenit la domiciliu. Minorul era îmbrăcat cu o geacă cu glugă de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri, bluză de culoare verde. Semnalmente: aproximativ 160 cm., ochi căprui, 60-65 kg, constituţie atletică, păr negru.Persoanele care pot oferi date şi informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", se arată în informarea IPJ Harghita.

Şi ISU Harghita a precizat că a fost solicitat de IPJ Harghita pentru căutarea minorului dispărut, în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenţie şi o barcă. A fost alertat şi Serviciul Salvamont Odorheiu Secuiesc, care se va deplasa cu personal scafandru', a precizat ISU Harghita.

Sursa foto: www.politiaromana.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7905 secunde