Adolescent prins la furat în zona Faleză Sud

234
1
Ieri, în jurul orei 11,30, jandarmii din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța, aflați în patrulare pe raza secției 1 Poliție, au depistat un bărbat care transporta mai multe componente de fier. 

S.E., de 17 de ani, din Constanța, a fost prins în zona Piața Filipescu în timp ce transporta cu o căruță șase panouri metalice de aproximativ un metru lățime și trei metri lungime, pe care a declarat că le-a luat din balustrada de protecție din zona Faleză Sud Constanța.

În cauză au fost întocmite actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea de furt calificat, faptă prevăzută și sancționată de art. 208, 209 cod penal, dosarul întocmit fiind predat secției 1 Poliție Constanța, spune purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", căpitan Codrin Popoiu.

Comentează știrea

Silviu
26 noiembrie 2012
Oferta pentru hoti

Centrele de colectare sunt de fapt cele care profita de activitatea hotilor ! Daca societatile care folosesc metale nu au contracte prin care deseurile sa fie preluate de firme colectoare de fier vechi si accepta sa cumpere de la oricine,tot asa va fi.Imaginat-va asa ca fapt divers,cam ce s-ar intampla daca ar exista centre de colectare a molozului...Pai cand ne-am intoarce de la piata, am gasi pereti lipsa de la blocuri,s-ar demola totul .Elimini piata pentru hoti,elimini si hotii,ce e asa de greu de inteles ?!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Teroare în satele constănțene
Pagina a fost generata in 0.3498 secunde