Adolescentă de 13 ani, dispărută de acasă

409
Adolescentă de 13 ani, dispărută de acasă - ca0bc70d8b3329cc7db71f7d1be1fc8f.jpg
O adolescentă a fost dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Maria Miclescu, din Constanța, s-a dus marți la Secția 3 de Poliție și le-a spus oamenilor legii că nepoata ei nu a mai dat niciun semn de viață. Femeia a spus că Ionela Miclescu, de 13 ani, a plecat de acasă la data de 9 februarie și de atunci nu a mai venit înapoi și nici nu răspunde la tele-fon. Minora nu deține asupra sa bunuri, valori sau acte de identitate.
Adolescenta are o înălțime de aproximativ 1.60 metri, greutate 45 de kilograme, față ovală, ten deschis, ochii căprui, părul negru și prezintă ca semn particular o cicatrice pe pulpa piciorului stâng de aproximativ cinci centimetri. La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare violet, pantalon jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare roșie.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 18 Februarie 2010
Stire din Eveniment : Schimbări la examenul auto
Pagina a fost generata in 1.7932 secunde