Adolescentă de 16 ani, dată dispărută de la domiciliu

150
Adolescentă de 16 ani, dată dispărută de la domiciliu - politistii1504199086538x33216545-1706514558.jpg

Articole de la același autor

O adolescentă în vârstă de 16 ani din localitatea Merei a fost dată dispărută de la domiciliu şi este căutată de poliţişti la nivel naţional, autorităţile având că s-ar afla alături de iubitul ei, în judeţul Dâmboviţa, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit unor surse din Poliţie, tânăra ar mai fi plecat de acasă în luna decembrie a anului trecut la iubitul ei în vârstă de 18 ani, cu care şi-ar dori să se căsătorească.

În urmă cu câteva zile şi-ar fi anunţat părinţii că pleacă din nou de la domiciliu, iar în momentul în care a ajuns la locuinţa partenerului şi-ar fi închis telefonul mobil. Atunci, mama tinerei, care nu ar fi de acord cu căsătoria, îngrijorată că nu mai răspunde la telefon, a apelat la poliţişti pentru a o găsi.

"Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi de familia unei minore de 16 ani, din localitatea Merei, judeţul Buzău, Popa Andreea Mihaela, cu privire la faptul că aceasta a plecat în data de 26 ianuarie către şcoală, în municipiul Buzău, fără a mai reveni la domiciliu. Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativ 75 de kilograme, constituţie corpolenta, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond, lung. Îmbrăcăminte: geacă de fâş neagră cu finisaj lucios, trening negru, pantofi sport tip gheata în culorile alb şi negru, bentiţa neagra pe cap", a transmis IPJ Buzău.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3723 secunde