Video 175 kg de pește, fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni, în portbagajul unui autoturism

937
175 kg de pește, fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni, în portbagajul unui autoturism - img20240129wa00011-1706517696.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona localității Babadag, un cetăţean român care conducea un autoturism şi transporta 175 kg. de pește, specia sânger și cosaș, fără documente de proveninţă.


În data 27.01.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, fiind într-o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au efectuat controlul asupra unui autoturism, la volanul căruia se afla o persoană în vârstă de 40 de ani, din jud. Tulcea.
 
În urma verificărilor, în portbagajul autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 175 kg pește, specia sânger și cosaș, pentru care nu existau documente justificative.


Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere/transport pește, fără documente justificative”, autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate comercială de profil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2883 secunde