Peștele în combinație cu mujdeiul de usturoi poate fi dăunător în exces
200
Articole de la același autor
Simptome prin care recunoaștem o mușcătură de viperă
19 Iulie 2023
Bolnavii de cancer nu mai au răbdare. Planul național de combatere a bolii, amânat la nesfârșit!
26 Iulie 2023
Săpunul de casă, avantaje și dezavantaje pentru păr
16 Iunie 2023
Tusea de dimineață poate avea multe cauze
03 August 2023
Durerile de spate în timpul sarcinii
03 August 2023
Când este consumat în combinație cu mujdeiul de usturoi, peștele constituie un fel de mâncare pe care îl preferă foarte mulți români. Iar pe lângă această combinație, de obicei românii aleg să consume alături și mămăligă sau cartofi. De ce nu este, totuși, recomandat meniul menționat?
Medicii consideră că acest fel de mâncare ar putea genera mai multe probleme de sănătate. Combinația dintre peste și mujdei de usturoi poate fi periculoasă. Depinde, însă, în mare parte, de felul în care sunt pregătite alimentele de consum. Conform specialiștilor, și peștele dar și usturoiul sunt alimente recomandate pentru o alimentație sănătoasă, dar pot fi transformate în adevărate bombe calorice și nu numai. În primul rând, este esențial felul de preparare a usturoiului. Cu alte cuvinte, este indicat ca mujdeiul să fie făcut în casă, cu usturoi românesc. Este de evitat usturoiul chinezesc. Totodată, mujdeiul se prepară cu ulei, iar acesta nu este bun pentru sănătate în cantități mari. Sarea din mujdei poate fi, la fel, o problemă, pentru că, în cantități mari, nu este bună pentru sănătate. Cel mai recomandat este să se folosească doar un praf de sare, cât poți prinde între buricele degetelor o singură dată.
Medicii consideră că acest fel de mâncare ar putea genera mai multe probleme de sănătate. Combinația dintre peste și mujdei de usturoi poate fi periculoasă. Depinde, însă, în mare parte, de felul în care sunt pregătite alimentele de consum. Conform specialiștilor, și peștele dar și usturoiul sunt alimente recomandate pentru o alimentație sănătoasă, dar pot fi transformate în adevărate bombe calorice și nu numai. În primul rând, este esențial felul de preparare a usturoiului. Cu alte cuvinte, este indicat ca mujdeiul să fie făcut în casă, cu usturoi românesc. Este de evitat usturoiul chinezesc. Totodată, mujdeiul se prepară cu ulei, iar acesta nu este bun pentru sănătate în cantități mari. Sarea din mujdei poate fi, la fel, o problemă, pentru că, în cantități mari, nu este bună pentru sănătate. Cel mai recomandat este să se folosească doar un praf de sare, cât poți prinde între buricele degetelor o singură dată.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 24 Martie 2023
Marţi, 31 Ianuarie 2023
Joi, 26 Ianuarie 2023
Miercuri, 21 Iunie 2023
Miercuri, 14 Iunie 2023
Duminică, 09 Aprilie 2023
Sâmbătă, 25 Martie 2023
Luni, 12 Decembrie 2022
Vineri, 25 Noiembrie 2022
Vineri, 05 August 2022